Известие

Collapse
No announcement yet.

Инцидент с предно стъкло 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Инцидент с предно стъкло 156

здравейте и добро утро на всички!вчера ме застигна и мен нещастието,както си карах по един булевард далеч от всички останали коли,и с около 40км/ч от някъде се взема някакво камъче и хоп,предното стъкло вече е с пукнатина 30см и продължава да расте!имам автокаско на колата,но ме интересува да тъся ново някакв турко или каквото и да е,или да търся втора употреба?ако някой има линкове с обяви съм му благодарен предеварително!лек ден на всички!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Аз още като я взех си беше с леко пукнато стъкло, и си поръчах турско и ми излезе 150 лв с поставянето, затова въобще не се замислял, няма смисъл от скъпи стъкла, защото не се знае утрешния ден дали няма да се счупи поради някаква причина пак!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Я виж тук - morfius имаше същия проблем и даде полезна информация по случая
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Като имаш каско опиши щетата и си го смени.
        Турското скф мисл беше е доста добро стъкло, струва 109лв с поставнето, тук в рс поне, в мустанг.
        200 е на пинкелтън.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Кофти и аз нямам....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз минах по същия път, значи камаче направи лека дупка, но не беше още тръгнало, и все пак, щом имаш каско няма какво да мислиш, плащат ти не турско ~100лв., а някакво друго, и аз не знам марката, казаха
            "европейско", цената беше 202лв. в кобра с поставянето.

Ако си в Лев Инс процедурата е ясно, викаш мобилната група и си готов, аналогично е и за Армеец, Бул Инс и другите застрахователни компании.
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Working...
            X